Vestergårds grafiska

GRAFISK PROFIL

Vill du uppdatera din befintliga grafiska profil eller ta fram en ny till ditt företag?

För att skapa ett starkt varumärke krävs en enhetlig kommunikation som skapar igenkänning. En grafisk profil ger tydliga riktlinjer för hur olika grafiska element ska användas så att ditt företag känns igen.  Jag har kunskapen, erfarenheten, passionen och den grafiska blicken som krävs för att stärka ditt varumärke!

HEMSIDA

Vill du ha en representativ och snygg hemsida till ditt företag? Eller vill du kanske utveckla din befintliga?

Din hemsida är ditt digitala skyltfönster, det är där du ger ett första intryck av ditt företag. En väl genomtänkt hemsida är ett kraftfullt marknadsföringsredskap! Vestergårds hjälper dig genom att skapa en modern & professionell hemsida som fungerar lika bra i mobilen, datorn och surfplattan.

GRAFISK PRODUKTION

Behöver du visitkort, broschyrer, skyltar, vepor eller förpackningar?

Vestergårds skapar original till allt detta och mycket mer. Jag skapar balans mellan igenkänning och nyskapande, självklart enligt din grafiska profil,  Om du vill sköter jag även all kontakt med tryckeriet.

KALAS & FEST

Planerar du kalas?

Bröllop, dop, namngivning, barnkalas eller födelsedag? Det finns alltid tillfällen att fira!

Vestergårds skapar allt från inbjudningar, affischer, festhäften och tackkort. Kanske har du ett speciellt tema redan som du vill förverkliga? The sky is the limit!

Abonnemang
VIRTUELL ASSISTENT

En Virtuell assistent innebär att du kan få hjälp med ditt företags digitala närvaro och grafiska produktion för bara några timmar i månaden eller på längre större uppdrag, utan några anställningskostnader för ditt företag.

Vestergårds står för egna försäkringar och teknisk utrustning vilket är mycket praktiskt för er, om det inte finns möjlighet att anställa en person i företaget på heltid för att få hjälp. Vestergårds grafiska arbetar som Virtuell assistent inom sociala & digitala medier samt inom grafisk produktion.

Hur fungerar det?

Vi startar med ett möte, där vi kommer fram till vad du behöver hjälp med samt hur många timmar i månaden du vill ha hjälp. Det är också ett tillfälle då vi får en känsla av vilka vi är som företagare och om vi passar att arbeta ihop. Efter avslutat samtal mejlas en offert till dig så att du kan fundera i lugn och ro. Några exempel på saker jag kan hjälpa dig med: Underhålla och uppdatera din hemsida, uppdatera och planera sociala medier, skriva ert nyhetsbrev, sköta din annonsering, vara ditt bollplank och mycket mycket mer! Denna tjänst bokas med ett minimum på 3 månader.

Varmt välkommen att höra av dig för en lugnare & enklare vardag!

FOTOGRAFERING

Behöver du nya bilder till ditt företag? Eller vill du fotografera kärleken, gravidmagen eller kankse hela familjen? Låt Vestergårds knäppa bilderna!

Vare sig du vill ha fotograferat till företaget eller privat så kan Vestergårds hjälpa dig.